EPILARE DEFINITIVA
Metode: IPL, LASER
Zone: faciala, axila, inghinal
Epilare barbati
Preturi

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 
  Clinica Bucuresti:
Intrarea Tudor Stefan 58, sect 1

 
 
 

Epilare definitiva barbati

Epilare definitiva la barbati
tehnici medicale de inalta eficienta

In ultimi ani barbatii sunt din ce in ce mai atenti la aspectul corporal, dorind pe buna dreptate sa elimine pilozitatea incomoda si inestetica.

Lipsa unor produse de epilat specifice barbatilor este un factor ce inclina balanta in favoarea epilarii permanente. In cazul barbatilor zonele avute in vedere sunt in special umerii si pieptul precum si diferitele parti ale fetei, de exemplu uniformizarea liniei perciunilor.

Epilarea permanenta medicala rezolva aceste cerinte cu eficienta si minim de risc, si este indicata in marea majoritate a situatiilor. Va invitam sa programati o consultatie gratuita la 0723 17 13 16

O categorie de barbati ce aleg epilarea definitiva sunt sportivii (culturistii, inotatorii, ciclistii) precum si barbatii cu inclinatii sportive. Avantajele in mentinerea imaginii dar si a igienei corporale sunt evidente. De asemenea epilarea permanenta este indicata in cazul barbatilor tineri cu pilozitatea incomplet dezvoltata.

In clinica Luxury Aesthetics se folosesc masini IPL si LASER net superioare celor din cabinetele cosmetice. Abordarea medicala asigura tratamente eficiente cu minimum de riscuri. Consultul prealabil este obligatoriu.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu