EPILARE DEFINITIVA
Metode: IPL, LASER
Zone: faciala, axila, inghinal
Epilare barbati
Preturi

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 
  Clinica Bucuresti:
Intrarea Tudor Stefan 58, sect 1

 
 
 

Epilare faciala definitiva

Epilarea definitiva a fetei
si tratamentul acneei cu IPL

Ca parte expusa a corpului si care capteaza atentia celorlalti in cea mai mare masura, fata trebuie sa concentreze eforturile noastre de a arata mai bine, de a ne imbunatatii si a ne mentine imaginea.

La femei, un ten de portelan impune eliminarea firelor de par nedorite si a "pufului". La barbati dar si la femei un contur precis la nivelul perciunilor si al sprancenelor aduce un plus de claritate trasaturilor fetei si o imagine ingrijita.

Un ten curat, fara acnee, este de asemenea un deziderat firesc pentru o persoana ingrijita. Tehnica IPL permite tratarea eficienta a acneei. Sunati fara retineri pentru programarea unei consultatii gratuite.

Sunt situatii in care pilozitatea faciala in exces este rezultatul unor dezechilibre hormonale, uneori survenite prin administrarea de medicamente. Dr. Morad Iancu recomanda femeilor cu anumite probleme de pilozitate faciala excesiva (mustata, barbie, etc.) un consult la medicul specialist endocrinolog pentru a identifica si elimina o eventuala cauza hormonala, urmat de tratamentul de epilare faciala definitiva.

Programati acum o consultatie gratuita la Dr. Iancu: 0723 17 13 16

Epilarea definitiva IPL si LASER e preferata metodelor clasice de epilare in zona delicata a fetei. Riscurile de iritatii si foliculita asociate epilarii clasice faciale sunt astfel eliminate.

Un alt avantaj al epilarii faciale e ca nu va mai trebui sa folositi substante de machiaj in exces pentru a acoperii parul nedorit si inestetic. Un machiaj mai usor afecteaza mai putin tenul. In timp, aceasta se vede.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu