EPILARE DEFINITIVA
Metode: IPL, LASER
Zone: faciala, axila, inghinal
Epilare barbati
Preturi

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 
  Clinica Bucuresti:
Intrarea Tudor Stefan 58, sect 1

 
 
 

Epilare definitiva IPL

Epilare definitiva medicala
cu impulsuri intense de lumina

IPL - Intense Pulsed Light - este numele generic al unei categorii de aparate folosite in epilarea definitiva, si prin extensie al metodei respective de epilare.

Aparatele IPL genereaza impulsuri de lumina intensa capabila sa distruga prin incalzire radacinile firelor de par. Prin tratamentele de epilare definitiva sunt eliminate cu maxim de eficienta firele de par de culoare inchisa.

Spre deosebire de LASER-e (si ele folosite in epilarea permanenta), aparatele IPL produc o lumina multicromatica iar razele de lumina sunt neparalele. Aceste caracteristici le fac potrivite pentru suprafete cu pilozitati de nuante diferite si cu orientari multiple ale radacinilor firelor de par.

Comparativ cu LASER-ele, aparatele IPL permit tratarea eficienta a unei suprafete mai mari la o singura trecere; totusi, atunci cand precizia este prioritara sunt recomandate aparatele LASER. De asemenea, in unele situatii lumina LASER-ului incalzeste mai putin suprafetele adiacente.

In functie de tenul si pilozitatea pacientului precum si de zona vizata aparatul optim va fi IPL sau LASER. Singurul in masura sa stabileasca tratamentul potrivit este medicul.

Programati o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

Pentru ca epilarea definitiva sa fie eficienta radacininile firelor de par trebuie sa se gaseasca intr-un anumit stadiu evolutiv. Deoarece nu toate radacinile se gasesc simultan in acest stadiu sunt necesare mai multe sedinte de tratament.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu