EPILARE DEFINITIVA
Metode: IPL, LASER
Zone: faciala, axila, inghinal
Epilare barbati
Preturi

v Clinica recomandata de Catalin Botezatu

 
  Clinica Bucuresti:
Intrarea Tudor Stefan 58, sect 1

 
 
 

Epilare definitiva LASER

Epilare definitiva medicala
cu impulsuri de lumina LASER

LASER - Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation - este principiul de functionare si numele generic al unei categorii de aparate folosite in epilarea definitiva, si prin extensie al metodei respective de epilare definitiva.

Aparatele LASER genereaza impulsuri de lumina intensa capabila sa distruga radacinile firelor de par prin incalzire locala. Eficienta maxima se obtine cand pigmentii firelor de par sunt de culoare inchisa iar cei ai pielii de culoare deschisa.

Aparatele LASER produc o lumina monocromatica cu raze paralele si coerente (emisia fotonica este in faza). Pe de alta parte aparatele IPL folosite si ele in epilarea permanenta emit pulsuri de lumina intensa multicromatica cu raze neparalele si cu faza indiferenta. In practica, diferentele de caracteristici intre cele doua categorii de aparate conduc la abordari diferite ale tratamentului, care in functie de pacient poate impune un tip sau altul de aparat, sau chiar ambele tipuri.

Ca regula generala LASER-ele sunt mai precise iar IPL-urile mai productive. In unele situatii lumina LASER-ului incalzeste mai putin suprafetele adiacente.

Singurul in masura sa stabileasca tratamentul potrivit pentru dumneavoastra este medicul. Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

Pentru o epilarea eficienta radacininile firelor de par trebuie sa se gaseasca intr-un anumit stadiu. Deoarece nu toate radacinile se gasesc simultan in stadiul optim se impun de regula 4-6 sedinte de tratament.

Programati acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu